Systemkonsult Göteborg

headway-537308-unsplash

Vi söker nu ytterligare en erfaren, lösningsorienterad och driven systemkonsult som kommer att ingå i vårt fantastiska team med seniora kollegor. Rollen innebär en spännande möjlighet att arbeta med både kundrelationer och olika marknadsledande lösningar och där en dag inte är lik en annan. Här får du möjligheten att jobba både fritt, självständigt och hela tiden ha teamet bakom dig.  Du kommer att ha ett nära samarbete med våra partners och slutkunder då vi som experter säkerställer funktionalitet vilket skapar en trygg partner och nöjd slutkund.

Tjänsten kräver att man kan arbeta noggrant och strukturerat, både självständigt och i grupp. Resor i tjänsten förekommer då vi arbetar på nordisk basis.

Arbetsuppgifterna är bland annat

  • Generell support för alla våra produkter
  • Generell felsökning av installerade system
  • Leverera tjänster för SMB-kunder såväl som globala verksamheter och även offentlig sektor
  • Utveckla dokumentation, lathundar och instruktioner för internt och externt bruk

Ta ett tekniskt produktägarskap för en eller flera av Netprints produkter vilket bl a innebär att driva tekniska frågor gentemot utvecklaren och informera övriga teamet.

Vi söker dig som…

Har en teknisk utbildning och vill fortsätta att utvecklas inom serverhantering, nätverk, skrivarmiljöer och tycker att kombinationen av teknikfrågor och kundkontakt är spännande. Som person är du nyfiken och noggrann med god förmåga att identifiera och lösa problem. Du känner dig trygg i att du kan strukturera din egen arbetsdag och har en känsla för att prioritera. Du har en stark ansvarskänsla, gott ”service-mind”, är självgående, social och arbetar bra tillsammans med andra.

Kvalifikationer, personliga egenskaper och meriterande önskemål

  • God generell IT-kompetens
  • Ett par års erfarenhet av att jobba med lösningar inom aktuellt produktområde
  • Gärna ha kompetens inom nätverk, infrastruktur, cloud och IT-säkerhet
  • Stor grad av självständighet
  • Har en god kommunikationsförmåga
  • En förmåga att se det övergripande perspektivet och är strukturerad

Vi kan erbjuda

Vi kan utlova ett spännande, omväxlande och mycket utvecklande arbete i ett företag som växer. Genom att ingå i vårt team med väldigt kompetenta och erfarna systemkonsulter där vi endast fokuserar på våra lösningar kommer du som brinner för detta få en stor stimulans och möjlighet till stor utveckling.  Miljön är öppen och hjärtlig, vi sätter ”laget före jaget” och du har stora möjligheter att vara med och påverka i en organisation som uppmuntrar egna idéer och initiativ. Du kommer att vara placerad på vårt kontor i Göteborg.

Om Netprint

Netprint har mer än 30 års erfarenhet av att sälja dokument- och utskriftslösningar och är Nordens största värdeskapande distributör. Vår framgång bygger på att vi håller en mycket hög servicegrad mot våra partners och slutkunder där vi erbjuder marknadsledande kompetens och agerar rådgivare och det finns ett stort förtroendekapital inbyggt i företaget som vi vårdar väl.

Vi har kontor i Göteborg och Stockholm (14 personer idag) och drygt 1,600 aktiva kunder via våra partners där slutkunderna sträcker sig från SMB till globala företag.

I den rådgivande rollen hjälper vi kunder med sina utskrift- och dokument-utmaningar under hela processen, från att bygga en strategi och kartlägga behoven, designa en lösning och planera inför implementering. Vårt tekniska oberoende, vår starka teamkänsla, vårt omfattande partnernätverk över hela Norden och förstklassiga kompetens särskiljer oss från mängden.

Vill du veta mer om oss och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Joakim Johansson (VD) på 031-748 17 04, alternativt fyller du i formuläret nedan med din ansökan. Glöm inte att bifoga ditt CV och personliga brev.

Vi ser verkligen fram emot att höra av dig!

Sök tjänsten här:


Tillbaka till Lediga tjänster

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook