Follow Me

Lösningar

Vår erfarenhet är att världen inte har blivit simplare när det gäller utskriftshantering utan helt tvärtom. För att identifiera den optimala lösningen för en kund krävs att en mängd olika frågor får svar, som t.ex. har kunden en molnstrategi, vilken autentiseringsteknologi använder man, hur ser infrastrukturen ut, vilka krav på säkerhet har dem m.m.

Detta innebär att vi som expert och rådgivare behöver en mängd olika lösningar, som alla har sina olika styrkor och möter olika typer av krav, då det inte finns en ensam produkt som klarar allt.

Cloud

Har eller ska Er verksamhet göra förflyttningen till molnet? Om ni har påbörjat förflyttningen till t.ex  MS Office 365, Azure AD och funderar över hur ni kan konsolidera alternativt flytta er utskriftshantering och skanning till molnet har vi de bästa lösningarna på marknaden som löser detta.

Print Management

Det finns en mängd faktorer som påverkar vilken lösning som passar kunden bäst, som t.ex. infrastruktur, krav på (de)centralisering, mobilitet, kvotahantering, vilken typ av hårdvara man har (blandad maskinpark?) och naturligtvis säkerhetskrav. Genom att vi arbetar med marknadens bästa lösningar kan vi alltid se till att säkerställa att kunden får den optimala lösningen.

Capture & Workflow

Vi har en lång erfarenhet av att hjälpa kunder med att effektivisera sina verksamhets – och affärsprocesser genom att förenkla informations – och dokumentflöden. Oavsett vilken källa informationen kommer ska den ofta behandlas innan den skickas vidare in till olika lagringsplatser som arkiv, system och processer. Detta kan vi lösa plus att säkerheten ökar och man kan möta compliance bättre. Vi har hjälpt kunder inom alla branscher samt inklusive den offentliga sektorn (statliga verk, landsting och kommuner) med detta och tar oss gärna an er utmaning.

Printer Management

Gör mer på mindre tid. 3manager gör livet enklare när det gäller att förstå och hantera sin maskinpark av skrivare. Mer än 11,000 kunder använder dagligen 3manager för att få automatiska rapporter på utnyttjandegrader,  sina leasingavtal, förstå var onödiga kostnader finns och sist men inte minst, en tydlig bild över vilka CO2-utsläpp deras utskrifter skapar.

Mainframe & AFP / IPDS

MPI Techs produktportfölj sträcker sig från stora och medelstora utskriftslösningar via olika typer av host- och server-mjukvaror till Embedded och fristående hårdvarubaserad protokollkonverterare för ren LAN-anslutning.